Vishandel Keizer, van toen naar nu!

Het is 1928, wanneer mijn overgroot opa Johannes, het familie bedrijf op zet. Vishandel Keizer is “geboren”. In de jaren 50 nam mijn opa Bernhard de zaak over. En in 1963, was het de beurt aan mijn vader Hans. Hij kocht van zijn eigen gespaarde centen, voor 45 gulden een bakfiets en bracht zo de vis, door de straten van Enschede, aan de man. In de jaren 80 vestigt hij zich met een verkoopwagen, op een standplaats, bij winkelcentrum Het Stroink. Samen met mijn moeder en hulp van familie, bouwden zij verder aan de naam Vishandel Keizer. Op mijn twaalfde werkte ik ook al mee in het bedrijf. Inmiddels heb ik al ruim 15 jaar de zaak van mijn ouders overgenomen. Nu bak ik samen met mijn vrouw en vaste medewerkers de lekkerste vis en maken we de heerlijkste haring schoon. Naast onze standplaats bij winkelcentrum Het Stroink, kan je ons ook vinden bij De Nettorama Enschede. Op dit moment staan we hier van donderdag tot en met zaterdag. Echter, vanaf 17 maart a.s. staan wij daar van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00-18.00 uur! Op 1 maart j.l. zijn wij de trotse eigenaar geworden van voormalig Vishandel Lammers, aan de Brinkstraat te Enschede. Op 10 maart a.s. openen wij onze alle eerste visWINKEL, onder de naam Vishandel Keizer, uw vertrouwde vishandel. De deuren gaan om 9.00 uur open.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *