Gisteren hebben wij met een dubbel gevoel afscheid genomen

Afscheid van onze collega ondernemers en het prachtige Stroinkslanden. De plek waar mijn ouders jaren lang hebben gewerkt aan ons familiebedrijf. Waar ik ben opgegroeid en ook mijn intrede tot het bedrijf maakte. Waar ik mij als een vis in het water voelde. Toch gaan we, na ruim 40 jarig Stroinkslanden, verhuizen. Naar onze nieuwe locatie, voormalig Vishandel Lammers, aan de brinkstraat. Ook kan je ons vinden bij de Nettorama. Wij hopen dan ook dat een groot deel van onze klanten, met ons mee verhuisd, naar 1 van deze 2 locaties. Wij beseffen ons natuurlijk dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Wij willen een ieder danken voor zijn of haar komst naar onze kraam bij winkelcentrum Het Stroink. Voor alles wat we met elkaar hebben meegemaakt. Voor alles wat we van jullie hebben geleerd en voor alles wat we voor elkaar hebben betekend hebben. En hopelijk zien we elkaar snel weer. Bedankt voor alles!