Hollandse Nieuwe 2022

Eindelijk kreeg de Hollandse Nieuwe, weer de aandacht die hij verdient!

Na 2 jaar geen haring party`s, vanwege de corona pandemie, mocht het dit jaar eindelijk weer. En wat was het genieten geblazen.

Alles valt en staat natuurlijk met een goede haring. Roy selecteert, zoals elk jaar, vakkundig onze Hollandse Nieuwe. Vaak denken mensen dat alle Hollandse Nieuwe, dezelfde haringen zijn. Maar dit is absoluut niet waar. Een ieder heeft zijn of haar leverancier en manier van verwerken. En dat levert uiteindelijk zijn of haar Hollandse Nieuwe op. Wij kunnen met trots zeggen, dat we een pracht haring in handen hebben.

En natuurlijk vinden wij dat, maar vindt de klant dat ook? Nou….na alle lovende reacties op verschillende haring party`s, kunnen we daar volmondig JA, op antwoorden.

En over deze haring party`s gesproken. We hebben er heel wat mogen verzorgen dit jaar. Met als absolute hoogtepunt de Enschedese Haring Party in het van Heekpark. Wat een eer, om samen met onze leverancier, Middelkamp Vis Enschede, hier deel vanuit te mogen maken.

Ook genoten de mensen van onze Hollandse Nieuwe in bejaarden,- en verzorgingshuizen. Op buurt,-en bedrijfsfeesten. En zelfs studentenverenigingen genoten van onze vers schoongemaakte haring.

Naast het inzetten van onze haringkar, mochten we ook vele cateringopdrachten verzorgen. We hebben heel wat schalen mogen opmaken dit jaar. Wat fijn dat het eindelijk allemaal weer kan!

Maar het seizoen is natuurlijk nog lang niet voorbij. Tot 1 september draagt de haringvangst van 2022, nog de naam Hollandse Nieuwe! Dus kom langs voor een heerlijke vers schoongemaakt Hollandse Nieuwe, bestel via onze website of thuisbezorgd. Of neem contact met ons op voor cateringaanvraag.