Bestel update!

Wij zijn de laatste tijd aan de slag gegaan met de diverse mogelijkheden tot het doorgeven van bestellingen. Zo hebben wij onze telefoonlijn professioneel laten instellen, met een helder ingesproken bandje en een keuze menu. Op deze manier word je vriendelijk te woord gestaan en kom je direct bij het juiste filiaal terecht.
Ook hebben we onze webshop een complete make-over gegeven. Je kan nu nog beter, sneller en gemakkelijker je bestelling plaatsen via onze nieuwe webshop. Waar er eerder 2 verschillende shops waren, één voor onze schalen/salades en schotels en een voor ons take away assortiment. Is er nu één webshop gemaakt, waar ons gehele assortiment te bestellen is. Vooraf kies je voor het gewenste afhaalfiliaal, waarnaar je vervolgens terecht komt in het te bestellen assortiment van het betreffende filiaal.
Ons gehele assortiment is nu online te bestellen. De meeste items zijn binnen een kwartier af te halen. Voor de items waar een langere levertijd op zit, wordt dit duidelijk aangegeven. Zo grijp je nooit mis.
Uiteraard kan je ook nog steeds bestellen en laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl.

Get your vitamin sea!